Välj en sida

Support

Det här behöver du

För att genomföra kursen behöver du en dator, surfplatta eller mobiltelefon med uppkoppling till internet. Du bör också kunna ta anteckningar digitalt eller på papper. Kursen genomförs online, den är inte nedladdningsbar. Däremot kan du ladda ner CV-mallarna i Word-format och använda för eget bruk.

Hur går det till?

  1. Köp önskad kurs genom att följa stegen online. Direkt efter att du har genomfört köpet får du tillgång till din/a köpta kurs/er. Det ser du genom att du står som ”Registrerad” vid kursen (där det tidigare stod kursens pris).
  2. Du når kursen direkt efter köpet genom att gå in under ”Mina kurser”.
  3. Du bör även få ett email med dina användaruppgifter inklusive ett tilldelat lösenord, som du sen kan ändra. Systemet skapar ett användarnamn baserat på din email, dock inte exakt din email-adress.

Som inloggad har du två egna sidor i den horisontella menyn upptill: Mina kurser och Mitt konto. Dessa sidor syns inte i meny när du är utloggad.

  • Under Mina kurser finns din/a kurs/er.
  • Under Mitt konto ser du information om dina köp.
  1. Klicka på kursens namn (som du ser på sidan ”Mina kurser” samt på sidan ”Kurser”) så kommer du till kursen.
  2. Scrolla ner till ”Kurs Content”. Klicka på någon av lektionerna så kommer du in i kursen.
  3. Nu ser du kursens innehåll i vänster marginal. Där har du direktlänkar till alla lektioner och avsnitt som ingår i kursen. Surfa runt som du vill, här är det lätt att hitta!

Väl inne i kursen (steg 5 ovan) kan du surfa runt bland lektioner och avsnitt som du själv vill. Om du går från första lektionen till nästa och genom alla avsnitten enligt kursens upplägg följer du bara pilarna nere till höger som säger ”Nästa Lektion” eller ”Nästa Avsnitt”.

Färdig

Du väljer själv när du vill klicka i att du är ”Färdig” med en Lektion eller ett Avsnitt, det sker inte automatiskt. När du vill markera att du är klar klickar du på den gröna knappen i mitten under lektionen eller avsnittet (OBS – du behöver se hela filmen eller snabbspola dig igenom för att kunna färdigmarkera). När du gör detta kommer lektionen eller avsnittet att bli grönmarkerat i den vänstra marginalen, och den gröna knappen försvinner. Du kan fortfarande se om lektionen eller avsnittet, även när det är ”Färdig”-markerat.

Lektion respektive Avsnitt

”Avsnitt” är underordnat ”Lektion”. Om du står överst i en Lektion med flera Avsnitt behöver du klicka in dig på ett av Avsnitten för att komma in på den nivån, så att pilen nere till höger säger ”Nästa Avsnitt”. Står du på Lektions-nivån kommer pilen säga ”Nästa Lektion” och då kan du missa Avsnitten på vägen. Det här låter krångligare än vad det är! Surfa runt inne i Kursen så kommer du förhoppningsvis känna att upplägget är enkelt att förstå. 

Gå tillbaka till din startsida på my.hillacademy.se

HillAcademy logo

Genom att klicka på HillAcademy-loggan uppe i vänster hörn tar du dig alltid tillbaka till Startsidan på my.hillacademy.se.

När du klickar in dig i Kursen ställs bilden på skärmen om till ”focus mode”. Det innebär att kursen tar upp hela skärmen så att du kan fokusera på just kursen och inte bli störd av andra moment.

Klicka på HillAcademy-loggan som du ser i övre vänstra hörnet när du vill ta dig tillbaka till Start-sidan och få tillgång till övriga länkar på my.hillacademy.se.

👉Tips! Högerklicka på HillAcademy-loggan och välj ”Öppna länk i ny flik” så kan du ha tillgång till länkarna med övrig information bredvid kursen.

Hur länge du har tillgång till kursen

Du får direkt access till en kurs som du har köpt, i samband med att köpet har gått igenom. Därefter har du tillgång till kursen i 30 dagar från köpdagen räknat, såvida inget annat angetts vid kursen vid köpet.

Kvitto på kursen

Som bekräftelse på köpet av din kurs får du ett email från Hill Academy med rubriken ”Din beställning på Hill Academy är nu klar”. Detta är även ditt kvitto på köpet, vilket framgår nertill. Där framgår köpesumman, inkluderad moms om 25% på nettopriset och betalsättet (betalkort via Stripe). Sök i din inkorg och titta även i din papperskorg i mailprogrammet. Det kan hamna där, om inte i inkorgen.

Vi använder Stripe betallösning.

Din kurs är personlig, den kan inte delas med andra

Din kursplats är personlig och du kan inte dela den med någon annan. Läs mer i Användarvillkoren

En kurs per köp

Varje kurs motsvarar en produkt. Du kan bara välja att köpa en stycken kurs/produkt per vald kurs. I dagsläget finns endast en kurs att välja, CV-kursen, och du kan därför endast köpa en stycken CV-kurs per köp. Detta beror på att din användare skapas när du köper kursen och du kan endast ha en kurs per användare.

Hör av er till cecilia@topofthehill.se om ni önskar köpa flera kurser i bulk.

Om något inte fungerar

Upplever du några problem med kurserna ska du emaila oss så hjälper vi dig. Skicka ett email till kurs@hillacademy.se.

Email support: kurs@hillacademy.se

Uppdaterad 2020-12-25